Στον Κοντονή η τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, Τσολακίδου

Στον Κοντονή η τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, Τσολακίδου

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής δέχτηκε στο γραφείο του την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου την οποία συνόδευαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Μακρόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Θεοδωρίδης.

Στον Κοντονή η τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, Τσολακίδου

 

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κοντονής δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που συνάντησα σήμερα τη Σταυρούλα. Είναι ένα χρυσό κορίτσι και εξαιρετική αθλήτρια με υψηλές επιδόσεις που παράλληλα διαπρέπει και στο σχολείο της ως μαθήτρια. Είναι σπουδαίο ότι συναγωνίζεται αθλήτριες μεγαλύτερές της και φέρνει μεγάλες διακρίσεις, γεγονός που προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον και συνεχόμενες επιτυχίες. Διαπίστωσα ότι είναι ένα παιδί με αγωγή και αυτό τιμά την οικογένειά της. 

Από τη μεριά μας, όπως γνωρίζετε, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πήραμε  νομοθετικά μέτρα, έτσι ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίνονται στο σκάκι να έχουν όλα εκείνα τα προνόμια που έχουν και οι αθλητές στα άλλα αθλήματα και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει μεγάλη χαρά. Στο πρόσωπο της Σταυρούλας αντανακλάται αυτή η προσπάθεια. Η κυβέρνηση θα είναι πάντα στο πλευρό της. Της ευχόμαστε από καρδιάς να διαπρέπει και να μας κάνει όλους χαρούμενους και τη μητέρα της ευτυχισμένη».

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Κοντονής συνόδευσε τη Σταυρούλα Τσολακίδου  στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό και στη συνέχεια στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Best of internet