Στο βάθρο επιλέκτων Διονύσης και Τάσος Κορακάκης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στο βάθρο επιλέκτων Διονύσης και Τάσος Κορακάκης

bet365

Διονύσης και Τάσος Κορακάκης έκαναν το 1-2 στο βάθρο του πυροβόλου πιστολιού 50μ. των αγώνων επιλέκτων που πραγματοποιήθηκαν στο σκοπευτήριο του Βόλου.

Ο πατέρας και προπονητής της «χρυσής» και «χάλκινης» Ολυμπιονίκου του Ρίο, Άννας Κορακάκη, Τάσος ετοιμάζει τη νέα γενιά και συγκεκριμένα τον γιο του Διονύση, με τον οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι, στον πρώτο από τους τρεις αγώνες επιλέκτων, από τους οποίους θα προκύψει η ομάδα που θα ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Δελχί, εάν και εφόσον υπάρξει αποστολή.

«Είναι πρώτη φορά που μοιράζομαι το βάθρο με τον Διονύση, ο οποίος ήταν ο μόνος έφηβος ανάμεσα στους 10 διαγωνιζόμενους. Ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Χάρηκα πάρα πολύ και τα συναισθήματα ήταν ιδιαίτερα.

Ο Διονύσης έχει να ρίξει 1.5 χρόνο, λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων, με δεδομένη λοιπόν την αποχή του, η εμφάνιση του ήταν άψογη. Αν δουλέψει συστηματικά είναι σίγουρα ότι θα πάει πολύ καλά», δήλωσε ο Τάσος Κορακάκης.

«Πατέρας-Γιος 1σος Ημίχρονο/2πλο Τελικό. Για πρώτη φορά μαζί στο βάθρο με τον πατέρα και προπονητή μου!!! Πρώτο μου μετάλλιο σε αγώνες επιλέκτων (κατηγορία ανδρών)-πρόκρισης εθνικής ομάδας,στο πυροβόλο πιστόλι 50μ.

Η βαθμολογία των δύο ημερών ήταν 1072/1200 (532-540) για μένα, 1066/1200 (537-529) για τον πατέρα μου και στην τρίτη θέση με 1060/1200 (526-534) ο Μαστροδημητρόπουλος Γιώργος.
Ήταν ο πρώτος μου αγώνας μετά από 1,5 χρόνο περίπου απραξίας λόγω πανελληνίων εξετάσεων και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία», έγραψε ο Διονύσης στο Facebook.

Ο επόμενος αγώνας επιλέκτων έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί αν ο τόπος διεξαγωγής θα είναι ο Βόλος ή το σκοπευτήριο του Βύρωνα.

 

Τελευταία Νέα