Περισσότερα από 5.000 παιδιά στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Gazzetta team
Περισσότερα από 5.000 παιδιά στον Μαραθώνιο της Αθήνας

bet365

Ρεκόρ συμμετοχών, στους Αγώνες δρόμου παιδιών Δήμων στη Μαραθώνια Διαδρομή.


Περισσότερα από 5.000 παιδιά, μαθητές του δημοτικού θα τρέξουν στη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, λίγα λεπτά πριν τους μαραθωνοδρόμους. Στις αντίστοιχες διαδρομές πέρσι συμμετείχαν 3500 μικροί δρομείς.

Επτά Δήμοι της Αττικής, με την συνεργασία και τον συντονισμό του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν αυτούς τους αγώνες, σε οχτώ σημεία της διαδρομής. Οι Δήμοι που συμμετέχουν είναι: Μαραθώνας/Νέα Μάκρη, Ραφήνα/Πικέρμι, Σπάτα/Αρτέμιδα, Παλλήνη, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Φιλοθέη/Ψυχικό. Τα παιδιά θα τρέξουν 350 εως 1000 μέτρα, ανάλογα με την διαδρομή και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 4.250.

Ο ΣΕΓΑΣ, παρέχει στους μικρούς δρομείς, τα μετάλλια, τα διπλώματα και τα νεράκια που θα χρειαστούν. Άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ, θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των Δήμων, θα καθοδηγούν τα παιδιά.

Άλλοι 1.000 μικροί δρομείς, από τις τρεις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού, θα έχουν την μεγάλη εμπειρία, να τερματίσουν σε ένα γεμάτο Παναθηναϊκό Στάδιο, ελάχιστα λεπτά πριν από τον τερματισμό των αθλητών του Μαραθωνίου. Τα παιδιά θα συμμετέχουν στον "Αγώνα 1.200 μέτρων, Εθνική Τράπεζα" που θα έχει αφετηρία έξω από τη Βουλή, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στις 10:25.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα