Αφρουδάκης: «Πιο αισιόδοξο και από την πρωτιά είναι η βελτίωση»

Αφρουδάκης: «Πιο αισιόδοξο και από την πρωτιά είναι η βελτίωση»

Αφρουδάκης: «Πιο αισιόδοξο και από την πρωτιά είναι η βελτίωση»

Ο Χρήστος Αφρουδάκης σχολίασε στο gazzetta.gr την παρουσία των «μπέμπηδων» στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, στο οποίο κατέκτησαν την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό 9-6 του Παναθηναϊκού.

«Η ομάδα έχει φέτος αρκετές αλλαγές και όπως έχουμε ξαναπεί είναι πολύ νεανική. Όμως, έχουμε δουλέψει πολύ και η δουλειά αυτή έχει αρχίσει και φαίνεται και αυτό δεν το λέω με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Πιο αισιόδοξο και από την πρωτιά είναι η βελτίωση που παρουσιάζαμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και τα αντικειμενικά πολλά περιθώρια που υπάρχουν για να γίνουμε καλύτεροι. 

Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε και να δώσουμε μεγάλη έμφαση είναι να δέσουμε και να γίνουμε πραγματικά μία ομάδα.

Το μεγάλο κέρδος από την παρουσία μας στο τουρνουά του ΣΕΔΥ είναι τα 5 παιχνίδια στη σειρά που δώσαμε ενόψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, το προσεχές σαββατοκύριακο», δήλωσε ο αρχηγός της Βουλιαγμένης και πρόσθεσε αναφορικά με τις ομάδες που τις αντιπάλους τους στα προκριματικά του Champions League:

«Η Γιαντράν είναι μία νεανική ομάδα, η οποία απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες από την παρουσία της στο περσινό Champions League. Το Ανόβερο από την πλευρά του έχει ενδυναμωθεί με δυνατούς ξένους παίκτες όπως ο Γιόκιτς και ο Ράντοβιτς.

Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη πρόκριση, γιατί το όφελος από την παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι τεράστιο για τους πιτσιρικάδες. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είμαι πλέον ο γηραιότερος και ο αμέσως νεότερος, Καπότσης είναι κατά 7 χρόνια νεότερος μου. Έτσι είναι η ζωή, εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θα ρθεις...». 

Best of internet