Έτοιμα όλα Run Greece στην Πάτρα

Έτοιμα όλα Run Greece στην Πάτρα

Έτοιμα όλα Run Greece στην Πάτρα

Με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο 8/10, ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για το Run Greece στην Πάτρα, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 4.500 δρομείς. 

Παρότι οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, δόθηκε διήμερη παράταση λόγω της αυξημένης ζήτησης για συμμετοχή στον αγώνα.
 
Οι εγγραφές θα συνεχισθούν και πάλι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου  στο Κλειστό  προπονητήριο Στίβου της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρ. Πελ/σου - Λαδόπουλου μετά τις 10.00΄ και έως αργά το απόγευμα. Στον ίδιο χώρο του από τις 10.00 έως τις 20.00 οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής και το υπόλοιπο υλικό.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι μέχρι σήμερα δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα και που ο αριθμός τους υπερβαίνει τις 4.500 άτομα, γιγαντώνοντας για μια ακόμη χρονιά το θεσμό που απευθύνεται απo τον ενεργό αθλητή μέχρι τον απλό πολίτη.
 
Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως δρομείς και πολίτες μπορούν να βοηθήσουν οικογένειες απόρων μαθητών της πόλης, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποιούν οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας (Κ.Ο.ΔΗ.Π), σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη προσφέροντας τρόφιμα τα οποία μπορούν να παραδώσουν κατά την προσέλευσή τους στο Κέντρο Παραλαβής του αριθμού συμμετοχής στο Κλειστό  προπονητήριο Στίβου της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρ. Πελ/σου - Λαδόπουλου.

 

Best of internet