Ήττα για τον Ναδάλ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ήττα για τον Ναδάλ

bet365

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Ραφαέλ Ναδάλ στο China Open.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ήταν ανώτερος στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού καταφέροντας να ανακόψει το δρόμο του Ισπανού προς τα ημιτελικά, επικρατώντας με 6-2, 6-4.

Aυτή ήταν ο πρώτη νίκη του Βούλγαρου επί του Ναδάλ σε 8 αναμετρήσεις!

Ο 25χρονος Γκρίσα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως σπουδαίο ταλέντο και χαρακτηρίστηκε «baby Federer», δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει στην πορεία τις μεγάλες προσδοκίες που «χρεώθηκε», όμως πλέον δειλά - δειλά δείχνει να βρίσκει την τενιστική του ταυτότητα.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στα πρώτα 5 γκέιμ, με τον Ντιμιτρόφ να έχει πετύχει 3 break και τον Ναδάλ να προηγείται 3-2, 30-40, όμως ο Βούλγαρος κράτησε το σερβίς του και έκανε το 4-2, για να κλείσει στη συνέχεια το σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Ντιμιτρόφ με κεκτημένη ταχύτητα έκανε break για να προηγηθεί με 2-0, όμως ο Ράφα κράτησε έκτοτε το σερβίς του με το ματς να ολοκληρώνεται 6-2, 6-4 υπέρ του πρώτου έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά.

Αυτός είναι ο πρώτος ημιτελικός στο Πεκίνο για τον 25χρονο τενίστα και θα αναμετρηθεί με τον Μίλος Ράονιτς.

Ο Καναδός επικράτησε 6-4, 6-4 του Πάμπλο Καρένο. Ντιμιτρόφ και Ράονιτς έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν με τον Βούλγαρο να έχει αναδειχθεί νικητής τις δύο.

 

Τελευταία Νέα