Εκτός Παγκοσμίου ο Σταυρακάκης

Εκτός Παγκοσμίου ο Σταυρακάκης

H κόπωση από την υπερπροσπάθεια καθ` όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έριξε στο κρεβάτι τον Γιώργο Σταυρακάκη, ο οποίος και υποχρεώθηκε ν` ακυρώσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που θα γίνει από 8 έως 16 Οκτωβρίου στην Ντόχα του Κατάρ. 

Εκτός Παγκοσμίου ο Σταυρακάκης

Μια εξέλιξη που ωστόσο δεν φαίνεται ν` αφήνει «πικρή γεύση» στον 18χρονο ποδηλάτη, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, Παναγιώτης Μαρεντάκης είναι θέμα ημερών η μεταγραφή του σε κορυφαίο επαγγελματικό σύλλογο.

«Ήδη έχουν γίνει οι συζητήσεις με έναν πολύ καλό και αξιόπιστο επαγγελματικό σύλλογο, ο οποίος είδε στο πρόσωπο του Γιώργου, έναν ποδηλάτη με ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Θα υπάρχουν σύντομα ανακοινώσεις επί του θέματος», είπε ο Παναγιώτης Μαρεντάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του νεαρού άσου των πεντάλ από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Η κόπωση από την υπερπροσπάθεια όλης της χρονιάς, δυστυχώς είχε αντίκτυπο στην υγεία του. Έχει δουλέψει πολύ, όμως εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από ίωση που δεν θα του επιτρέψει να μετάσχει στη διοργάνωση της Ντόχα.

Θα καταπονούσαμε ακόμη περισσότερο τον οργανισμό του εάν αποφασίζαμε να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, λόγω και των συνθηκών που επικρατούν στο Κατάρ. Έχει ερεθιστεί ο θυροειδής του από 2-3 ιώσεις που είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του».

Η σπουδαιότερη στιγμή του Σταυρακάκη μέσα στη χρονιά, ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ατομική καταδίωξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων.

Πλέον η ελληνική ομάδα που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελείται από τους Γιάννη Ταμουρίδη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Στέλιο Φαραντάκη και Βαρβάρα Φασόη.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Best of internet