Θετικός σε κοκαΐνη ο Μπαρμπέρ λόγω one night stand!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Θετικός σε κοκαΐνη ο Μπαρμπέρ λόγω one night stand!

bet365

Ο Σον Μπαρμπέρ βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη σε έλεγχο που υποβλήθηκε λίγες εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ωστόσο απαλλάχθηκε από την κατηγορία χρήσης της απαγορευμένης ουσίας, επικαλούμενος... one night stand.

O αρμόδιος οργανισμός αντιντόπινγκ του Καναδά επέτρεψε στον παγκόσμιο πρωταθλητή του άλματος επι κοντώ να μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού δέχτηκε τους ισχυρισμούς του, ότι ακούσια έκανε χρήση της απαγορευμένης ουσίας, όταν συνευρέθηκε με μία γυναίκα το βράδυ πριν τα Ολυμπιακά Tράιλς του Καναδά.

Φυσικά, τον ισχυρισμό του ενίσχυσε το γεγονός ότι βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης τα οποία δικαιολογούν το σενάριο που επικαλέστηκε ο Μπαρμπέρ, σύμφωνα με το οποίο φίλησε την κοπέλα ενώ εκείνη είχε κάνει χρήση κοκαΐνης λίγο πριν εν αγνοία του.

Αρχικά ο αρμόδιος οργανισμός πρότεινε ποινή αποκλεισμού 4 ετών στον Μπαρμπέρ, ωστόσο δύο ημέρες πριν τον αγώνα του στις 11 Αυγούστου του επετράπη να αγωνιστεί.

Παρότι δεν του επιβλήθηκε καμία ποινή, του αφαιρέθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή Καναδά 2016, αφού τότε ελήφθη το θετικό δείγμα.

 

Τελευταία Νέα