Step to the Αrt

Gazzetta team
Step to the Αrt

bet365

Η μεγάλη παράσταση “Step to the Αrt” αρχίζει το ταξίδι της στη χώρα μας. Ομαδικά προγράμματα γυμναστικής με στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, χορού, ακροβατικών θα παρουσιαστούν από 24 καλλιτεχνικά σχήματα σε ένα μοναδικό υπερθέαμα στις 5 και 6 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου “Tae Kwon Do”.

Η παράσταση γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να έχει την απήχηση που συναντά και στο εξωτερικό, όπου το sold out σε ανάλογες παραστάσεις είναι σύνηθες φαινόμενο. Το θέαμα είναι υψηλού επιπέδου και “παντρεύεται” άριστα από την υψηλή τεχνολογία ήχου και φωτισμού.

Στο “Step to the Art” θα λάβουν μέρος περίπου 500 αθλητές από 24 ομάδες. Είναι αυτές που διακρίθηκαν φέτος τον Ιούνιο στο Cosmogym Contest (www.facebook.com/cosmogym.gr) και θα δείξουν στο κοινό τα προγράμματά τους σε δύο παραστάσεις διάρκειας περίπου 3 ωρών.

Κατά την διάρκεια της παράστασης, θα βρεθούν μαζί στο ίδιο γήπεδο, στο ίδιο ταπί, για πρώτη φορά, αθλητές των Special Olympics Hellas, Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές της ρυθμικής και της ενόργανης γυμναστικής για να παρουσιάσουν από κοινού, τα δικά τους μοναδικά προγράμματα.

Θα ζήσουμε ένα παραμυθένιο ταξίδι στο Cosmogym “Step to the Art”.
Θα πετάξουμε μαζί με τον Peter Pan, Pάνω από τα σύννεφα στον παράλληλο κόσμο του Avatar.

Από ψηλά θα δούμε την Αρπαγή της Περσεφόνης και Tο χρονικό μας ξεχωριστής αγάπης. Από εκεί θα ονειρευτούμε μια ειρηνική Ζωή χωρίς σύνορα. Θα καταλάβουμε ότι Ο κόσμος των συναισθημάτων είναι ο τόπος μας.

Θα φύγουμε από την Εποχή των σκιών. Θα πούμε τη μαγική λέξη... Αμπρακατάμπρα και με Δέσμες φωτονίων θα βάλουμε Χρώμα στη ζωή μας. Θα περάσουμε Σε μιαν άλλη εποχή. Εκεί Τα νιάτα θα είναι δυο φορές και η Ζωή παιχνίδι. Θα παίζουμε Μonopoly σε... Τennis club παρέα με Αγέλες λύκων! Στο Step to Art όλα μπορούν να γίνουν σε Πλήρη συμμετρία. Θα προοδεύσουμε με Επιστημονικά πειράματα.

Πελάγη... ευτυχίας με χαρούμενα Ναυτάκια θα απλωθούν στον ορίζοντά μας. Θα διαβούμε Δρόμους ονείρων με Γεωμετρικά σχήματα και Μυρωδιά νυχτολούλουδου…

Χέρι χέρι θα αποχωρήσουμε με την πιο ωραία γνώση. Στο τέλος… η αγάπη πάντα κερδίζει !!!

Ζήσε και εσύ την ιστορία… από κοντά!!!
Το Cosmogym "Step to the Art" είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στα Special Olympics Hellas για την ενίσχυση του έργου και των σκοπών τους.
Κρατήσεις προσκλήσεων στο: www.cosmogym.gr (Step to the Art)

 

Τελευταία Νέα