Tελικό ο Τσιτσιπάς!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Tελικό ο Τσιτσιπάς!

bet365

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Οpen Azemeis 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε στον ημιτελικό του Ζοάο Ντομίνγκες με 6-1, 6-4 σε 1 ώρα και 13 λεπτά και στον τελικό θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νο 1 του ταμπλό Γιανίκ Μέρτενς από το Βέλγιο.

Ο 18χρονος Τσιτσιπάς Νο 310 στον κόσμο και Νο 2 στο ταμπλό της διοργάνωσης ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι καταφέροντας να προηγηθεί με 6-1, 2-0. Ο Πορτογάλος αντέδρασε και καταφέροντας να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 3-2 και 4-3, όμως ο Νο 1 τενίστας στην κατάταξη των τζούνιορ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με break έκανε το 5-4 κλείνοντας το ματς.

Στον τελικό κόντρα στον Μέρτενς ο Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει τον σημαντικότερο τίτλο της επαγγελματικής του καριέρας, αφού μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 4 διοργανώσεις Futures 10.000 δολαρίων.

Εξάλλου, η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα με 6-4, 4-6, 6-4, από την Γιαφάν Γουάνγκ στον τελευταίο προκριματικό γύρο του China Open και απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα