Hellenic Match Racing Tour: Η ώρα του τελικού!

Gazzetta team
Hellenic Match Racing Tour: Η ώρα του τελικού!

bet365

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πλέον από τη στιγμή που θα μάθουμε το όνομα του μεγάλου νικητή του Hellenic Match Racing Tour 2016.

Οι προετοιμασίες για το κορυφαίο ιστιοπλοϊκό γεγονός, τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Μικρολίμανο, έχουν μπει στην τελική ευθεία κι όλα είναι έτοιμα για τη στέψη του φετινού πρωταθλητή.

Στο γνώριμό τους στίβο στο Μικρολίμανο, οι 8 ομάδες της διοργάνωσης, θα “μονομαχήσουν” για τελευταία φορά φέτος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να βρουν μια θέση στο βάθρο. Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στο θεσμό, του τρίτου κατά σειρά, Nespresso VMG Team, με στελέχη της τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, που χάρισαν στη χώρα μας το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο στην κατηγορία 470 στους Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, θα έχει δύσκολο έργο αφού απέναντί του θα βρει ομάδες που αποτελούνται απο έμπειρους και δυνατούς ιστιοπλόους, οι οποίες επιθυμούν διακαώς το στέμμα του πρωταθλητή του HMRT 2016.

Το εορταστικό σκηνικό θα έχει στηθεί απο νωρίς στο Μικρολίμανο, καθώς το σπουδαίο γεγονός του τελικού του HMRT 2016, θα πλαισιώσουν μια σειρά απο happenings και events. Από νωρίς το μεσημέρι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος στο Μικρολίμανο, εκλεκτοί καλεσμένοι, αθλητές, χορηγοί, δημοσιογράφοι, αλλά και μέλη της Ολυμπιακής ομάδας που μας εκπροσώπησε στους Αγώνες του Ρίο, θα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις “μονομαχίες” στον υδάτινο στίβο σε ζωντανή περιγραφή απο διακεκριμένους ιστιοπλόους.

Όλοι όσοι βρεθούν στο Μικρολίμανο για να γιορτάσουν μαζί με τους συμμετέχοντες αλλά και την διοργανώτρια εταιρεία, ICARUS, την ολοκλήρωση της 3ης χρονιάς του Hellenic Match Racing Tour, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εμπειρία αισθήσεων με champagne cocktails απο την G. H. Mumm, ροφήματα καφέ και coffee coctails από τη Nespresso, αλλά και μια επίδειξη ρούχων απο την εταιρεία North Sails, πρωτοπόρο στο χώρο της αθλητικής ιστιοπλοϊκής ένδυσης.

Στο πλευρό του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος θα βρεθεί για ακόμα μία φορά η η Qatar Airways, η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία (σύμφωνα με τα βραβεία Skytrax 2015) με στόλο 166 αεροσκάφων που ταξιδεύει σε 152 μοναδικούς προορισμούς. Σε ένα φωτογραφικό θάλαμο που θα είναι στημένο στο χώρο της εκδήλωσης, η Qatar Airways, θα δίνει την ευκαιρία σε όσους καλεσμένους το επιθυμούν να φωτογραφηθούν και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Παράλληλα, η ISTION Yachting, μια απο τις κορυφαίες εταιρείες στον ελλαδικό χώρο στην ενοικίαση σκαφών αναψυχής, με στόλο που ξεπερνά τα 100 επαγγελματικά σκάφη, θα βρίσκεται στο πλευρό του Hellenic Match Racing Tour, παραχωρώντας για το μεγάλο τελικό το σκάφος "Buena Suerte", ένα ιστιοπλοϊκό καταμαράν Lagoon 470, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 επισκέπτες σε 4 καμπίνες και διαθέτει 2 άτομα μόνιμο πλήρωμα.

 

Τελευταία Νέα