Πήρε Κόλχας η Βουλιαγμένη!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πήρε Κόλχας η Βουλιαγμένη!

bet365

Η Βουλιαγμένη προχώρησε στην απόκτηση της νεαρής Ολλανδής Ίσλε Κόλχας, με την Αλεξία Καμμένου να δηλώνει στο gazzetta.gr ότι οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί.

Με ανακοίνωση του ο ΝΟΒ τονίζει: «Η Διοίκηση του ΝΟΒ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της νεαρής Ολλανδής Isle Koolhaas στο roster της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης.

Ξεκινώντας τις προπονήσεις της στο Λαιμό με της νέα της ομάδα , η ίδια δήλωσε τα εξής:
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που παίζω φέτος με την Βουλιαγμένη!
Η ευκαιρία αυτή ήρθε τελείως απρόσμενα και με κάνει πολύ ευτυχισμένη το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με τη Βουλιαγμένη στο υψηλότερο επίπεδο της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Υδατοσφαίρισης.
Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκα με την ZVL Leiben στο υψηλότερο επίπεδο της Ολλανδίας. Με την ομάδα κερδίσαμε το Ολλανδικό Supercup 2 φορές (2013-14 και 2015-16), 5 φορές το Κύπελλο Ολλανδίας (2011-12, 2012-13, 2013-14, 2014-15, 2015-16) και δύο φορές το Εθνικό Πρωτάθλημα (2013-14 και 2015-16).
Από το 2013 παίζω με τις νεάνιδες της Εθνικής Ολλανδίας και το 2013 πήραμε το χάλκινο μετάλλιο στο European Youth Championship ’96 στην Κωνσταντινούπολη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε στο European junior Championship ’97 στη Χάγη κερδίσαμε το χρυσό μετάλλιο».

Από την πλευρά της η τεχνικός της ομάδας, Αλεξία Καμμένου αναφερόμενη στη νέα προσθήκη επεσήμανε: «Η Κολχας, πρωταθλήτρια Ευρώπης νέων γυναικών στη Χάγη, είναι περιφερειακή και παίζει και στη θέση της αμυντικού.

Πρόκειται για μία αθλήτρια υψηλών προδιαγραφών, με όρεξη που θα ταιριάξει στην νοοτροπία της Βουλιαγμένης, η οποία ανέκαθεν έδινε χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά και συνεχίζει έχοντας χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Οι προσθήκες που έχουμε κάνει είναι υψηλού επιπέδου και έχουμε μπροστά μας μία όμορφη πρόκληση. Με δεδομένο ότι δεν θα έχουμε στη διάθεση μας μία σημαντική μονάδα όπως η Αντιγόνη Ρουμπέση, έπρεπε να γίνουν κάποιες προσθήκες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Μαρία Πάτερου από την Γλυφάδα.

Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί για την Βουλιαγμένη και κάθε επόμενος χρόνος είναι υπέρ μας, αφού θα κερδίζουμε σε εμπειρία και θα γινόμαστε πιο ανταγωνιστικές για να κάνουμε το βήμα παραπάνω

Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ενίσχυση και τη στήριξη».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα