Νέο σοκ με Δεβετζή, ντοπέ και στο Πεκίνο!

Δήμος Μπουλούκος
Νέο σοκ με Δεβετζή, ντοπέ και στο Πεκίνο!

bet365

Νέες δυσάρεστες αποκαλύψεις για την Πηγή Δεβετζή που μετά το 2007, φέρεται να βρέθηκε ντοπαρισμένη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το χάλκινο μετάλλιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Εθνους της Κυριακής, το δείγμα της Πηγής Δεβετζή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία!

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή είχε αποθηκεύσει τότε τα δείγματα όλων των αθλητών και τα τελευταία χρόνια, με τη νέα τεχνολογία ξεκίνησε επανέλεγχο αυτών των δειγμάτων.

Ετσι η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας, όπως, ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ το Νοέμβριο του 2015 ήταν ντοπέ το 2007, ενώ τώρα βγαίνει η είδηση ότι βρέθηκε θετική και έναν χρόνο μετά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει στους Αγώνες.

Τρίτη φορά μπλεγμένη σε υπόθεση ντόπινγκ!

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν τιμωρήθηκε από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου (ΙΑΑΦ) με αποκλεισμό δύο ετών τον Δεκέμβριο του 2010, καθώς δεν βρέθηκε σε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στις 23 Μαΐου του 2009 στην Ουκρανία, όπου είχε δηλώσει ότι προπονούνταν με Ουκρανό προπονητή. Το καλοκαίρι του 2009 ενημερώθηκε ο ΣΕΓΑΣ για το περιστατικό όμως η υπόθεση μπήκε στο «ψυγείο», καθώς η πρώην αθλήτρια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ωστόσο η IAΑΦ συνέχισε την υπόθεση και την τιμώρησε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα