Επτάμηνη αποβολή στον Λεστιέν για στοιχηματισμό

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Επτάμηνη αποβολή στον Λεστιέν για στοιχηματισμό

bet365

Η Μονάδα Ακεραιότητας του Τένις (TIU) ανακοίνωσε ότι επέβαλε ποινή αποκλεισμού επτά μηνών στον Γάλλο τενίστα, Κονσταντίν Λεστιέν για στοιχηματισμό.

Παράλληλα, στον 24χρονο Λεστιέν επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 10.000 δολαρίων, μετά την ομολογία του ότι στοιχηματίζε σε αγώνες τένις.

Η TIU ερεύνησε την υπόθεση του Λεστιέν σε συνεργασία με τον Γαλλικό Ρυθμιστή Διαδυκτιακών Παιχνιδιών (ARJEL) και κατέληξε ότι ο Νο 164 στην παγκόσμια κατάταξη τενίστας είχε στοιχηματίσει σε 220 αγώνες μεταξύ Φεβρουαρίου του 2012 και του Ιουνίου του 2015, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έπαιζε ο ίδιος.

Το χρηματικό πρόστιμο του Λεστιέν θα μειωθεί στις 5.000 δολάρια αν συνεργαστεί με την TIU , η οποία συστάθηκε το 2008 από τις ATP, WTA, ITF και της επιτροπές των τεσσάρων γκραν σλαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα