Ελλάδα - Μάλτα 20-7

Ελλάδα - Μάλτα 20-7

Εύκολη νίκη - όπως ήταν αναμενόμενο - επί της Μάλτας πέτυχε η Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών με 20-7 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άλφεν της Ολλανδίας.

Ελλάδα - Μάλτα 20-7

 

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου - ο οποίος εξέτισε και τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του - πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ημίχρονο η Εθνική μας είχε φύγει με διαφορά επτά γκολ (9-2), ενώ στην συνέχεια αυτήν αυξήθηκε και έφτασε στα 13 γκολ (19-6). Το τελικό 20-7 δείχνει την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Πλέον η ελληνική ομάδα περιμένει να μάθει την θέση που θα καταλάβει στον όμιλο. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα Μαυροβούνιο - Ουγγαρία. Με νίκη ή ισοπαλία της Ουγγαρίας τερματίζουμε στην δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ με νίκη του Μαυροβουνίου τερματίζουμε από πρώτοι μέχρι τρίτοι, με το πιθανότερο σενάριο και πάλι να είναι η δεύτερη θέση.

Για να βγούμε πρώτοι θέλουμε νίκη του Μαυροβουνίου με διαφορά δύο γκολ και σκορ 9-7, 8-6 κ.ο.κ., ενώ για να βγούμε τρίτοι χρειάζεται το Μαυροβούνιο να νικήσει με δύο γκολ διαφορά και σκορ 13-11, 14-12 κ.ο.κ.

ΕΛΛΑΔΑ - Μάλτα 20-7 (Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-0, 4-2, 7-3)

Τα γκολ για την Ελλάδα σημείωσαν: Μασμανίδης 5, Παπαναστασίου 5, Καπετανάκης 2, Γαρδίκας 2, Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης 1, Γιαννόπουλος 1, Μουρατίδης 1, Τσαχειλίδης 1, Λιαπάκης 1.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα ΕΔΩ.

Best of internet