Μονφίλς: «Ο ΛεΜπρόν μου έδωσε έμπνευση!»

Αλέξανδρος Καραλής
Μονφίλς: «Ο ΛεΜπρόν μου έδωσε έμπνευση!»

bet365

Ο Γκαέλ Μονφίλς εμφανίζεται αναγεννημένος στα κορτ του U.S. Open και, όπως δήλωσε ο ίδιος, υπάρχει λόγος πίσω από τη... μεταμόρφωσή του αυτή, και δεν είναι άλλος από το ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Γάλλος τενίστας προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά (μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Πουίγ) και αποκάλυψε πως πολύ μεγάλο ρόλο στην αγωνιστική του ανάκαμψη έπαιξε ο «Βασιλιάς» του NBA!

«Σέβομαι πολύ αυτά που πέτυχε ο ΛεΜπρόν. Αυτά που έκανε αυτή τη χρονιά ήταν εξωπραγματικά! Η προσέγγιση κι η δουλειά που έκανε στους τελικούς πιστεύω είναι μεγάλη έμπνευση για μένα», τόνισε ο 30χρονος Γάλλος, που επιτέλους δείχνει να δικαιώνει τη φήμη που τον συνόδευε από μικρή ηλικία για το τι μπορεί να πετύχει.

Μένει να δούμε αν ο Μονφίλς θα καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Τζόκοβιτς (παίζουν μαζί στα ημιτελικά) και να φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό Γκραντ Σλαμ. Αν το καταφέρει θα έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο ΛεΜπρόν με τους Καβαλίερς, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ενώ βρίσκονταν πίσω με 1-3 (πρώτη φορά που γίνεται αυτό το επίτευγμα) κι ενώ οι Ουόριορς ήταν οι δικοί τους... Τζόκοβιτς, αφού μετρούσαν 7 συνεχόμενες ήττες πριν τους τελικούς απέναντί τους.

 

Τελευταία Νέα