Στα προημιτελικά ο Βαβρίνκα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στα προημιτελικά ο Βαβρίνκα

bet365

Ο Σταν Βαβρίνκα εξασφάλισε την πρόκριση του στα προημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν επικρατώντας 6-4, 6-1, (5)6-7, 6-3 του Ίλια Μαρτσένκο.

Ο Ελβετός μετά την δύσκολη νίκη επί του Βρετανού Έβανς στα 5 σετ, διάρκειας 4 ωρών και 2 λεπτών προκρίνεται για 5η φορά στην καριέρα του στον προημιτελικό στα Flashing Meadows, εκ των οποίων οι τέσσερις διαδοχικά.

O Νο 63 στον κόσμο Mαρτσένκο φρόντισε να δυσκολέψει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή του αντιπάλου του, αναγκάζοντας τον να του παραχωρήσει το τρίτο σετ, το οποίο άγγιξε σχεδόν τη μία ώρα (59').

Ο Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξης το 2013 και 2015 σταμάτησε στα ημιτελικά, ενώ το 2014 αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στα προημιτελικά περιμένει τον Βαβρίνκα περιμένει ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο, ο οποίος πήρε την πρόκριση από τον Ντομινίκ Τιέμ, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Bαβρίνκα και ντελ Πότρο έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 6 φορές, με τον Αργεντινό να προηγείται 4-2. Προσφάτως τέθηκαν αντιμέτωποι στο δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον, με τον ντελ Πότρο να πετυχαίνει την 4η συναπτή του νίκη.

Ο Βαβρίνκα είχε πετύχει την πρώτη νίκη το 2006 στην Κροατία και την δεύτερη και τελευταία το 2008, στο δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

 

Τελευταία Νέα