Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Μοροζόφ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Μοροζόφ!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βλαντιμίρ Μοροζόφ βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. μεικτή ατομική 25άρας πισίνας, το οποίο είχε πετύχει πριν μερικές ημέρες.

Ο Ρώσος κολυμβητής, την πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βερολίνο, το οποίο είναι το δεύτερο της σειράς, κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, είχε σημειώσει προ ημερών στο Σαρτρ του Παρισιού.

Η νέα επίδοση του Μοροζόφ είναι 50.30, ενώ πριν από ακριβώς τέσσερις ημέρες είχε κολυμπήσει σε 50.60. Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε κατακτήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 45.79.

Φυσικά, προηγείται στη βαθμολογία με 130β., ενώ τα χρηματικά έπαθλα για τις νίκες και το παγκόσμιο ρεκόρ, έφτασαν τα 13.000 δολάρια, (10.000 δολάρια για τη νίκη και 1.500 δολάρια για κάθε νίκη).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα