Λέανδρος: «Ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα»

Gazzetta team
Λέανδρος: «Ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα»

bet365

Τα πρώτα του συμπεράσματα για την Εθνική ομάδα των Νέων Γυναικών είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Στέφανος Λέανδρος κατά την διεξαγωγή του Πυθία Καπ.

Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την δεύτερη θέση δείχνοντας ορισμένα καλά στοιχεία ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στην Χάγη (11-18/9). Ο κ.Λέανδρος μίλησε για τις αδυναμίες που είδε στην ομάδα, ενώ τόνισε πως δεν του αρέσει ο τίτλος του φαβορί.
Από σήμερα (29/8) η ελληνική ομάδα ξεκίνησε κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Ιταλίας.

Στέφανος Λέανδρος – Προπονητής Εθνικής Νέων Γυναικών
«Πήραμε μια πρώτη εικόνα και μια πρώτη γεύση για το που είμαστε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναλύσουμε τα παιχνίδια στο βίντεο, να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Στην κοινή προετοιμασία μας με τις Ιταλίδες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα που δεν πήγαν καλά. Σαν πρώτη εικόνα είμαι ευχαριστημένος από κάποια πράγματα, αλλά θέλουμε αρκετή δουλειά στον παραπάνω και στην άμυνα, κυρίως στις προσωπικές μονομαχίες. Τις ξέρουμε αυτές τις αδυναμίες. Θα προσπαθήσουμε να τις δουλέψουμε περισσότερο. Έχουμε ακόμη δεκαπέντε περίπου ημέρες για να βελτιώσουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε».

Για το ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες του φαβορί. Εμείς όπως κάθε φορά θα κάνουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα