Μάμαλος: «Δεν τάζω μετάλλιο!»

Gazzetta team
Μάμαλος: «Δεν τάζω μετάλλιο!»

bet365

«Δεν τάζω μετάλλια. Στους μεγάλους αγώνες ποτέ δεν έταξα κάποιο μετάλλιο. Είτε σε Παραολυμπιακούς, είτε στα Παγκόσμια ή οπουδήποτε αλλού έχω αγωνιστεί, ποτέ δεν τάζω μετάλλιο».


Γούρι ή πρόληψη. Η ουσία για τον Παύλο Μάμαλο είναι πως έχει στεφθεί δύο φορές Παραολυμπιονίκης, σε Πεκίνο (2ος) και Λονδίνο (3ος), ενώ βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων της κατηγορίας του. Και όλα αυτά, λίγο πριν από τη νέα μεγάλη αγωνιστική πρόκληση της καριέρας του, τους Παραολυμπιακούς του Ρίο (7-18 Σεπτεμβρίου).

Ο Παύλος Μάμαλος γνωρίζει πως στο Ρίο θα έχει δύο βασικούς αντιπάλους αλλά και την... υγρασία, η οποία όσο και να το θέλει δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. «Μπορώ ν` αντιμετωπίσω οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όχι όμως και την υγρασία,η οποία με επηρεάζει πολύ και με βγάζει από τα... νερά μου. Αν καταφέρω να ξεπεράσω αυτόν τον σκόπελο θα είμαι μια χαρά», είπε στο επίσημο site της ΕΠΕ ο αθλητής από τον Ασπρόπυργο, ο οποίος αναφερόμενος στον ανταγωνισμό που θα έχει στο Ρίο ξεκαθάρισε πως «υπάρχουν δύο υπολογίσιμοι αντίπαλοι από Αζερμπαϊτζάν και Ιράν, που μαζί με μένα, είμαστε οι πιο δυνατοί στην κατηγορία. Υπολογίσιμοι είναι και δύο αθλητές από Κίνα και Αίγυπτο. Θα δώσω μεγάλη μάχη για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Από τις... παλιοσειρές της ελληνικής ομάδας, ο Μάμαλος μίλησε και για το μυστικό της επιτυχίας. «Κουράγιο και δύναμη. Να μπούνε στους αγώνες τους με αέρα ελληνικό. Τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα