Γνωριμία με το τρίαθλο

Γνωριμία με το τρίαθλο

«Άνοιγμα» στα νέα παιδιά θα κάνει το Τρίαθλο, ένα άθλημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συναρπαστικό, που όμως δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες και ίσως γι' αυτό δεν έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία σε σχέση με άλλα αθλήματα.

Γνωριμία με το τρίαθλο

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία (ITU), επιχειρούν να πλησιάσουν τα παιδιά, για να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, να δουν και, μετέχοντας, να ανακαλύψουν τις ιδιαιτερότητες που κρύβει.

Στο πλαίσιο αυτό έχει εκπονηθεί πρόγραμμα και διοργανώνεται το 1ο καλοκαιρινό καμπ τριάθλου (1st Kids Triathlon Summer Camp), για παιδιά ηλικίας από 8 έως 17 ετών, με τη συμμετοχή 55 μικρών αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα, αλλά και από την Μάλτα.

Το καμπ θα γίνει στο Λουτράκι από τις 29 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου και επικεφαλής θα είναι το μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Έμα Μπράνινγκ, πλαισιωμένη από τους πιστοποιημένους από την ITU προπονητές Ματ Αζοπάρντι, Νίκο Σπυριδαντωνάκη, Γιάννη Πετρίδη, Αλέξη Γκέλη, Βασίλη Χρονόπουλο, αλλά και τους πρωταθλητές Ελλάδας σε Τρίαθλο, Δίαθλο και επίσης πιστοποιημένους προπονητές από την ITU, Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και Γρηγόρη Σκουλαρίκη.

 

Best of internet