Diamond League συνέχεια!

Gazzetta team
Diamond League συνέχεια!

bet365

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπορεί να τελείωσαν, όμως, η σειρά αγώνων Diamond League τώρα μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Έχοντας ήδη προηγηθεί δέκα αγώνες το ενδιαφέρον κορυφώνεται κυρίως στα αγωνίσματα που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λοζάνη είναι ο πρώτος από τους τέσσερις αγώνες που έχουν απομείνει. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (25/8)μ και εκεί θα είναι για να αγωνιστούν σπουδαίοι αθλητές από όλο τον πλανήτη. Ανάμεσα τους και πέντε Ελληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Ο Κώστας Φιλιππίδης μετά την έβδομη θέση στον εντυπωσιακό τελικό του επί κοντώ, θα επιδιώξει έναν ακόμη δυνατό αγώνα. Αυτός θα είναι ο πρώτος από τους πέντε αγώνες που θα κάνει ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έως το τέλος της σεζόν. Ο 30χρονος θα συμμετάσχει ακόμη στα Diamond League σε Παρίσι και Ζυρίχη όπου θα γίνει ο τελικός του αγωνίσματος, στο κορυφαίο Challenge του Βερολίνου και θα κλείσει τη χρονιά στις 8 Σεπτεμβρίου σε Street event στο Λίχτενσταϊν.

Στη Λοζάνη θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ρενό Λαβιλενί, ο Σαμ Κέντρικς και ο Σον Μπαρμπέρ.


Τις αθλήτριες που είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει στο Ρίο θα συναντήσει η Βούλα Παπαχρήστου και στη Λοζάννη. Η όγδοη στον τελικό του τριπλούν θα επιδιώξει μία ακόμη καλή εμφάνιση στη σειρά αγώνων.

Στο ύψος ο Κώστας Μπανιώτης θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το 2,25 μ. της θερινής σεζόν και σε αυτό θα βοηθήσει ο συναγωνισμός με αθλητές όπως ο Μουτάζ Μπαρσίμ και ο Μπόχνταν Μπονταρέγκο. Στα 110 μ. εμπ. θα αγωνιστεί ο Κώστας Δουβαλίδης από την πολύ καλή εμφάνιση στο Ριο, ενώ στα 200 μ. ο Λυκούργος Τσάκωνας λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, θα επιδιώξει μία επίδοση καλύτερη από το 20.31 του Ρίο.

 

Τελευταία Νέα