Ο Αντρεγιτς στην Αθήνα

Gazzetta team
Ο Αντρεγιτς στην Αθήνα

bet365

Ο Ντούσαν Άντρεγιτς μίλησε για πρώτη φορά για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ντούσαν Άντρεγιτς ήρθε την Παρασκευή στην Αθήνα και μετά από δύο προπονήσεις με την ομάδα χάντμπολ υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο. Ο Σέρβος δεξιός ίντερ γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα μιας και πέρυσι πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Διομήδη Άργους.

Ο Άντρεγιτς θα αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια του προπονητή, Κώστα Τούτση που έχει την ευκαιρία να “χτίσει ” την ομάδα από την αρχή. Ο παίκτης μίλησε στο enwsi.gr και δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ η οποία έχει υπέροχους φιλάθλους.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ γιατί θα αποτελέσω και εγώ κομμάτι αυτής της ομάδας με τους υπέροχους φιλάθλους .Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε ερώτηση για το πώς περιμένει την ομάδα και το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν ο Άντρεγιτς σχολίασε :

«Περιμένω πως θα είμαστε στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας . Η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και θα χρειαστεί υπομονή για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες σαν ομάδα ».

Αν και τρεις μέρες στην ΑΕΚ οι πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές και το κλίμα είναι ιδιαίτερα φιλικό παρά την σκληρή προπόνηση που τους επιφυλάσσει καθημερινά ο προπονητής τους:

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή . Όλη η ομάδα προσπαθεί να δώσει το καλύτερο και νομίζω ότι μέρα με την μέρα που θα γνωριζόμαστε καλύτερα οι παίκτες μεταξύ μας τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα . Σίγουρα πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια .Περιμένω να έχουμε μια πολύ καλή σεζον και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Τελευταία Νέα