H Mαρία χρειάζεται τη βοήθεια μας

Gazzetta team
H Mαρία χρειάζεται τη βοήθεια μας

bet365

Τον πιο δύσκολο αγώνα για την αποκατάστασή της, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 23 Ιουλίου, δίνει η τριαθλήτρια Μαρία Σαμπανίδου.

Ο δρόμος αναμένεται να είναι μακρύς ακόμη για την 45άχρονη Μαρία, μητέρα ενός μικρού αγοριού, η οποία υπέστη, λόγω του επεισοδίου, παράλυση της δεξιάς της πλευράς και επιπλοκές στη λειτουργία των νεφρών. Μετά από πολυήμερο αγώνα αιμοκάθαρσης στο Λαϊκό Νοσοκομείο, η κατάσταση στα νεφρά είναι ελαφρώς καλύτερη και οι οικείοι της ελπίζουν στο μέλλον να μην χρειάζεται αιμοκάθαρση. Η τριαθλήτρια κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες και παρακουλουθείται από αρκετές ειδικότητες ώστε να υπάρξει σταθεροποίηση της κατάστασης της.

Τα έξοδα νοσηλείων είναι πολλά και η Μαρία χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Στον τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR0601401540154002101078003 (δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΔΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς, ώστε η Μαρία να πάει σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης και να την δούμε ξανά σύντομα στους αγώνες με τη θετική της ενέργεια.

Τα νέα για την πορεία της υγείας της Μαρίας μπορείτε να τα μαθαίνετε και από την ειδική σελίδα που έχει φτιαχτεί στο facebook.

https://www.facebook.com/mariasambanidou

 

Τελευταία Νέα