Boυτιά στο καλό!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μία ομάδα αποτελούμενη από οκτώ κολυμβητές θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).
Η ομάδα της Pastra Cretonaxiosa στις 28/8, για λογαριασμό της ΕΛΕΠΑΠ, θα είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που θα διασχίσει τη Μάγχη κολυμπώντας.
Σκοπός της μεγάλης αυτής προσπάθειας είναι να εμπνεύσει όλους μας να στηρίξουμε οικονομικά την ΕΛΕΠΑΠ με τη δωρεά μας και μας προτρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια βουτιά στο καλό.
Για να προσφέρετε και εσείς πατήστε εδώ http://bit.ly/ELEPAP-PASTRACRETONIAXIOSA
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
