Πρώτη ξανά η Στεφανίδη!

Πρώτη ξανά η Στεφανίδη!

Πρώτη ξανά η Στεφανίδη!

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει Ρίο, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Diamond League του Λονδίνο με άλμα στα 4.80.

Μια ακόμα πρώτη θέση σε Diamond League πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ελπίδες για μετάλλιο στο στίβο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ πέρασε την πρώτη της προσπάθεια με άλμα στα 4.62 και στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.72. Ήταν η μόνη που κατάφερε να κάνει το ίδιο και για τα 4.80, κατακτώντας έτσι την πρωτιά. Στη συνέχεια, προσπάθησε να σπάσει το ατομικό της ρεκόρ βάζοντας τον πήχη στα 3.93, αλλά δεν κατάφερε να περάσει. Αν το πετύχαινε, θα έκανε την καλύτερη φετινή επίδοση για φέτος στον κόσμο και θα έσπαγε το πανελλήνιο ρεκόρ!

Πλέον, στη γενική κατάταξη έφτασε τοους 30 βαθμούς, με τη Σίλβα Γιάρισλεϊ να ακολουθεί αρκετά πίσω με 24 και την Μπούχλερ, η οποία έμεινε εκτός από το Diamond του Λονδίνου για να προστατευτεί, με 19. 

Δεύτερη στο Λονδίνο ήταν η Κουβανή Σίλβα με άλμα στα 4.72μ και τρίτη η Νεοζηλανδή Μακάρτνεϊ Ελίζα με 4.62.

Best of internet