Σε πέντε τελικούς στο παγκόσμιο

Gazzetta team
Σε πέντε τελικούς στο παγκόσμιο

bet365

Ακόμη πέντε προκρίσεις σε τελικούς αγωνισμάτων για τα ελληνικά δελφίνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Τεχνικής Κολύμβησης, που γίνεται στο Ανιμασί της Γαλλίας.

Ο Στέφανος Αντωνιάδης και ο Γιώργος Δημητράτος κατάφεραν να περάσουν στον τελικό των 50μ. με διπλά πέδιλα με την πρώτη και την τρίτη καλύτερη επίδοση, κάνοντας χρόνους 19.74 και 20.10, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των νεανίδων η Όλγα Αρνάκη προκρίθηκε ως τέταρτη με χρόνο 22.81. Δεν τα κατάφερε η Ευδοξία Θωμάκου, η οποία με το 24.07 που σημείωσε κατέλαβε την 23η θέση.

Προκρίσεις όμως είχαμε και για τις δύο ομάδες σκυταλοδρομίας των 4χ200μ. επιφάνειας. Η ομάδα των νεανίδων, αποτελούμενη από τις Διονυσία Πουλοπούλου, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Ελευθερία Αρκούδη και Κατερίνα Μπρισίμη πέρασε ως τρίτη καλύτερη με επίδοση 6:23.89.

Στο ίδιο αγώνισμα η ομάδα των νέων με τους Βασίλη Κολιπετρή, Μιχάλη Τσιρώνη, Χριστόφορο Δανέλη και Κωνσταντίνο Τερζανίδη, προκρίθηκε ως η τέταρτη με χρόνο 6:01.72.

Τέλος, δεν τα κατάφεραν για λίγα εκατοστά να βρεθούν στον τελικό των 50μ. επιφανείας ο Χριστόφορος Δανέλης και ο Βασίλης Νάνου. Κατέλαβαν την ενδέκατη και τη δωδέκατη θέση με 17.21 και 17.41, ενώ την προνομιούχο όγδοη θέση πήρε ο Τομάζο Κρίσι από την Ιταλία με 17.07.

 

Τελευταία Νέα