Περαστικά Περικλή!

Περαστικά Περικλή!

bet365

Ο Περικλής Ηλίας έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και τελικά τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός αθλητή ζωντάνεψε για τον Περικλή Ηλία, ο οποίος έπειτα από συνεχείς υποτροπές σε φαινομενικά κρυολογήματα διαγνώστηκε με λοιμώδη μονοπυρήνωση και αναγκάστηκε να ζητήσει την αντικατάσταση του από την ολυμπιακή ομάδα, στην οποία είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του έχοντας προσβληθεί από τον ιό!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας του 2012 έγραψε στο Facebook: «Υστερα από 3 μήνες αρκετής ταλαιπωρίας, διαγνώστηκα με λοιμώδη μονοπυρήνωση, Ebstein Barr virus...η αγωγή που συστήνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ξεκούραση και αποχή για μεγάλο χρονικό διάστημα από κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η αγωνιστική μου χρονιά για φέτος τελειώνει εδώ, με αυτόν τον τρόπο, χάνοντας δυστυχώς και τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Ζήτησα από τον πρόεδρο της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας - Hellenic Cycling Federation την αντικατάσταση μου, σκεπτόμενος ότι η υγεία είναι πάνω απ' όλα!
Εύχομαι στον συναθλητή μου Antoniadis Dimitrios τη σκυτάλη που του δίνω να την τιμήσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα....»

Καλή ανάρρωση και επάνοδο Περικλή!

 

Τελευταία Νέα