Στα ημιτελικά οι Γουίλιαμς!

Στα ημιτελικά οι Γουίλιαμς!

bet365

Η Βίνους Γουίλιαμς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, με την Νο 1 Σερίνα να «καθαρίζει» την Παβλιουτσένκοβα με συνοπτικές διαδικασίες!

Η 36χρονη Αμερικανίδα επικράτησε της Γιαροσλάβα Σβέντοβα με 7-6 (5), 6-2 και χάρη στο πείσμα και την αγωνιστικότητα της διεκδικεί τον 6ο της τίτλο στο αγγλικό Όπεν.

Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια η Βίνους Γουίλιαμς ταλαιπωρήθηκε πολύ λόγω του σοβαρότατου αυτοάνοσου νοσήματος που παρουσίασε (σύνδρομο Sjogren) και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι το επαγγελματικό τένις έχει τελειώσει για αυτήν την σπουδαία τενίστρια.

Η αγάπη της όμως για το τένις δεν άργησε να την φέρει πίσω και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο!

Η τελευταία φορά που είχε βρεθεί στον ημιτελικό, ήταν το 2009 όταν είχε χάσει στον τελικό από την Σερίνα, η οποία θα είναι φυσικά η αντίπαλος της και πάλι στον τελικό εάν και εφόσον συνεχίσουν έως εκεί και οι δύο.

Αντίπαλος της στον επόμενο γύρο θα είναι η Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία απέκλεισε την Σιμόνα Χάλεπ με 4-5, 7-6(2).

Αν η Βίνους καταφέρει να αποκλείσει τη Γερμανίδα θα έχει πετύχει με έναν σμπάρο δύο τριγώνια, αφού αφενός θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, αφετέρου θα έχει εξουδετερώσει τη βασική διεκδικήτρια του Νο 1, η οποία απειλεί την Σερίνα.

Η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία έχει στο παλμαρέ της 6 τίτλους στο αγγλικό όπεν, επικράτησε 6-4, 6-4 της Ρωσίδας Αναστασίας Παβλιουτσένκοβα και θα δώσει το «παρών» για 9η φορά στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα