Ουγγαρία - Ελλάδα 8-14

Gazzetta team
Ουγγαρία - Ελλάδα 8-14

bet365

Σπουδαία νίκη της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών επί της Ουγγαρίας με 14-8 στο τουρνουά προετοιμασίας του Βελιγραδίου, που τη φέρνει στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην ομάδα από την οποία έχει υποστεί τη μοναδική της ως τώρα ήττα, την Κροατία.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο (3/7) στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, έφτασε σε μία νίκη που κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο εύκολη. Αυτό οφείλεται και στο πολύ καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, όπου η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είχε 5/8, ενώ οι Ούγγροι μόλις 3/11.

Με όλα όσα έχει παρουσιάσει η ελληνική ομάδα σε αυτό το τουρνουά είναι λογικό να ανεβαίνουν οι προσδοκίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άλφεν (10-18/9).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 8-14 (Οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 2-5, 2-4)

Για την Ελλάδα σκόραραν οι: Γιαννόπουλος 5, Τσαχιλίδης 3, Αλεξίου 2, Γαρδίκας 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Γκιουβέτσης 1.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 14 υδατοσφαιριστές:

Μανώλης Ζερδεβάς, Νίκος Δελαγραμμάτικας, Νίκος Γαρδίκας, Νίκος Τσολακούδης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Παύλος Μουρατίδης, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Λουκάς Καλομενίδης, Κίμων Αλεξίου.

Προπονητής της Εθνικής ομάδας είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και συνεργάτης του ο Νίκος Καραμάνης.

 

Τελευταία Νέα