Δύο στα δύο για την Ελλάδα στα Ομαδικά

Gazzetta team
Δύο στα δύο για την Ελλάδα στα Ομαδικά

bet365

Δύο στα δύο για την Ελλάδα στα Ομαδικά αγωνίσματα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που διεξάγεται από χθες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Μετά το χρυσό στο Ομαδικό των Εφήβων, η Ελλάδα κέρδισε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο αυτή την φορά στο Ομαδικό αγώνισμα των Ενηλίκων. Η Ελληνική ομάδα με τους Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello, Στέλιο Σταυρουλάκη με τον Baiao, Ευαγγελία Κούπενου με τον Huligan και Αντωνία Τσαμάνδουρα με την Hope for the Future συγκέντρωσε χθες το απόγευμα το μεγαλύτερο ποσοστό 63,737% και πήρε την 1η θέση. Δεύτερη ήταν η Βουλγαρία με 60,316% και τρίτη η Τουρκία με 59,307%.

Σήμερα στα δύο πρωινά προκαταρκτικά αγωνίσματα των εφήβων και των ενηλίκων που αποτελούσαν πρόκριση για τον αυριανό τελικό, είχαμε δύο νίκες για την Ελλάδα. Στην κατηγορία εφήβων την 1η θέση πήρε η Θοδώρα Λιβανού με τον Zidane, που αγωνίζεται πρώτη φορά στην χώρα μας, με ποσοστό 68,974%, ενώ στην κατηγορία Ενηλίκων πρώτη ήταν η Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas με ποσοστό 67,842%.

Σήμερα το απόγευμα στις 17.30 συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα με την κατηγορία νέων ιππέων και το ομαδικό αγώνισμα των παίδων και αύριο τρίτη ημέρα ολοκληρώνεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την ανάδειξη των Βαλκανιονικών στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νέων ιππέων και ενηλίκων. Οι αγώνες αύριο αρχίζουν και πάλι στις 8.30 το πρωί.

 

Τελευταία Νέα