Οι κυπελλούχοι Ελλάδας στην υπερπήδηση

Gazzetta team
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας στην υπερπήδηση

bet365

Τρεις αμαζόνες και ένας ιππέας αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας στην Υπερπήδηση Εμποδίων στον αγώνα Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατηγορία ενηλίκων ύψους 1.40μ. μετά τους τρεις γύρους η μοναδική αμαζόνα με 4 βαθμούς ποινής ήταν η Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique des Rhodes, που αναδείχθηκε Κυπελλούχος. Στην 2η θέση ήταν ο 2ος φετινός Πρωταθλητής Ενηλίκων Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur και στην 3η θέση ο φετινός Πρωταθλητής, Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale.

Στην κατηγορία Εφήβων ύψους 1.25μ. Κυπελλούχος αναδείχθηκε η Σελήνη Ποππ με την Arabella II με τις μοναδικές τρεις άπταιστες διαδρομές. Στην 2η θέση ήταν ο 3ος φετινός Πρωταθλητής, Αντώνης Αντωνίου με τον Pommery με 4 βαθμούς και τρίτη η Αμαλία Πανταζοπούλου με τον Oscar du Peron με 8 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παίδων Κυπελλούχος ήταν ο 2ος φετινός Πρωταθλητής Σταύρος Θεοφανόπουλος με τον Taquine du Vivier με 10 βαθμούς και ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα η Χριστίνα Κωνσταντίνου με την Colour Line με 12 βαθμούς και η Άρτεμις Πιτσικού με την Marisa με επίσης 12 βαθμούς.

Στην κατηγορία αμαζόνων πρώτη ήταν η Helen Schut με τον Chicago W με 0 βαθμούς ποινής. Δεύτερη ήταν η Μόνικα Μαρτίνη με τον Amadu με 4 βαθμούς και τρίτη η Ελένη Θωμαίδου με τον Comeet με 4 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα