Άλλαξε γνώμη ο Κοντιζάς!

Άλλαξε γνώμη ο Κοντιζάς!

bet365

Ο Βόλφγκανγκ Γκαίτε ανάμεσα στα σοφά που έχει πει είναι ότι «Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.» Ευτυχώς ο Μιχάλης Κοντιζάς είναι έξυπνος και αντιλήφθηκε γρήγορα ότι θα ήταν λάθος να σταματήσει την κολύμβηση μόλις στα 21 του.

Ο Έλληνας κολυμβητής λίγο αφότου επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό του Λονδίνου σε συνέντευξη του είχε ανακοινώσει ότι σταματά την αγωνιστική δράση. Ωστόσο, με σημερινή του ανάρτηση στο facebook ανατρέπει τα δεδομένα: «Στις 30 Μαΐου αφού επέστρεψα από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου,δημοσιεύτηκε μια συνέντευξη μου (στο aquaplanet.gr). Οι δηλώσεις μου τότε ίσως δεν ήταν οι καλύτερες (σε σχέση με το να σταματήσω το κολύμπι) καθώς ήμουν αρνητικά επηρεασμένος από την παρουσία μου στους αγώνες.

Μέσα στο άρθρο άφησα να εννοηθεί ότι θα σταματήσω να κολυμπά και πράγματα μέχρι πρόσφατα αυτό είχα σκοπώ να κάνω. Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν έχω ξαναπάει σε προπόνηση ήθελα να απομακρυνθώ από το χώρο της πισίνας ως αθλητής και να σκεφτώ τι θέλω πραγματικά. Η αποχή μου από τις προπονήσεις με έκανε να καταλάβω ότι το κολύμπι είναι σίγουρα ένα σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο δεν είμαι έτοιμος να κλείσω.

Έχω αμέτρητες εμπειρίες καλές και κακές χαραγμένες στο μυαλό όπως αυτές στις φωτογραφίες, που δεν μου επιτρέπουν να τα παρατήσω στα 21 μου χρόνια.

Θα συνεχίσω λοιπόν για ακόμη περισσότερες! Σας ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου όλη αυτήν την περίοδο. Τα λέμε του χρόνου»

 

Τελευταία Νέα