Κανονικά η αποστολή στα Τρίκαλα

Κανονικά η αποστολή στα Τρίκαλα

bet365

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ανακάλεσε την αρχική απόφαση της να «κόψει» την αποστολή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που ξεκινά αύριο στα Τρίκαλα.

Ο λόγος που είχε αποφασιστεί χθες στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου να μην υπάρξει εκπροσώπηση στην μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση της κατηγορίας ήταν διότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών της Πάτρας υπήρξε υπέρβαση του αρχικού προϋπολογισμού.

Ωστόσο, κατέστη σαφές ότι δεν γίνεται ένα σωματείο να μην δίνει την ευκαιρία στους αθλητές του να λάβουν μέρος σε μοριοδοτούμενο πρωτάθλημα, αφού αυτό θα αποτελούσε αιτία αφενός να αποκτήσει ένας αθλητής την ελευθερία του και αφετέρου να κινηθεί νομικά εναντίον του σωματείου.

Η διοίκηση λοιπόν της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου, Σταμάτη Παπασταμάτη συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την 6μελή αποστολή.

Να σημειωθεί βεβαίως, ότι στην είδηση του «κοψίματος» της αποστολής άμεση ήταν η αντίδραση των Βετεράνων αθλητών της ΑΕΚ, οι οποίοι έσπευσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να πάνε τα παιδιά κανονικά στους αγώνες.

Εξάλλου, το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες και η είδηση παραίτησης του εφόρου του τμήματος στίβου, Δημήτρη Σταματιάδη, η οποία φυσικά δεν ισχύει. Ο τελευταίος εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντα του και είναι στη διάθεση της διοίκησης να τον αντικαταστήσει εάν δεν ανταποκρίνεται.

Η διαρροή πάντως δεν είναι τυχαία, αφού κάποιοι την συνδέουν με το γεγονός της υπέρβασης του προϋπολογισμού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας, για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ο Δημήτρης Σταματιάδης, εφόσον η διοίκηση είχε κωλυσιεργήσει στο να κλείσει εγκαίρως ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα το κόστος διαμονής να εκτοξευτεί με την κινητοποίηση που υπήρξε τελευταία στιγμή.

 

Τελευταία Νέα