Οι τελευταίες παραστάσεις του Cosmogym

Gazzetta team
Οι τελευταίες παραστάσεις του Cosmogym

bet365

Tο Cosmogym κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου με τους τελικούς της διοργάνωσης. Στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος» θα δούμε τις... τελευταίες παραστάσεις των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες.


Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο σκέλη, το Festival και το Contest, του οποίου ο τελικός γύρος θα γίνει την Κυριακή στις 3.00 μ.μ. με την ανάδειξη της Hope team of the year και στις 5.30μ.μ. με τους αγώνες για την Grand team of the year. Συνολικά 79 ομάδες με 1955 αθλητές και αθλήτριες θ' αγωνιστούν για το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο.


Η διοργάνωση φιλοξενεί 6.380 αθλητές από 131 φορές. Οι συμμετέχουσες ομάδες είναι από το Ηράκλειο Κρήτης, το Αγρίνιο, τη Λαμία, τη Σητεία, την Τρίπολη, την Αμφιλοχία, το Άργος, τη Χαλκίδα, την Καλαμάτα, τη Σαλαμίνα, τη Λιβαδειά, το Αλιβέρι, τη Θήβα, την Αταλάντη, την Κόρινθο, τη Θεσσαλονίκη και απ' όλο το νομό Αττικής.


Θα δοθούν 13 ειδικά βραβεία σε ισάριθμες ομάδες. Ξεχωρίζει το βραβείο «Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου», που συνοδεύεται με το χρηματικό έπαθλο του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης «Motion Sport» και θα δοθεί σε κοινωφελή ιδρύματα της Κεφαλονιάς. Επίσης, το βραβείο «Ευ Αγωνίζεσθαι» της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας θα δοθεί για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Cosmogym.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Ιουνίου

09.00: Ομιλος ΝΕΜΕΑ ­ Contest

14.15: Ομιλος ΠΥΘΙΑ ­ Contest

19.00: 7η Ζώνη προγραμμάτων – Festival

Κυριακή 26 Ιουνίου

9.30: Ομιλος ΟΛΥΜΠΙΑ ­ Contest

Τελικός γύρος ­ Contest

15.00: Hope Team of the Year 2016

17.30: Grand Team of the Year 2016

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο cosmogym.gr και τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook: Cosmogym Festival – Contest

 

Τελευταία Νέα