ΑΕΚ χωρίς Ερασιτεχνική δεν υπάρχει!

ΑΕΚ χωρίς Ερασιτεχνική δεν υπάρχει!

ΑΕΚ χωρίς Ερασιτεχνική δεν υπάρχει!

bet365

Η Αργυρώ Γιαννουδάκη μένει να απορεί με τη συμπεριφορά που επέδειξε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ απέναντι σε δύο ανθρώπους που τίμησαν την ομάδα και τον σύλλογο, τον Γιάννη Αρβανίτη και τον Χριστόφορο Μπακαούκα.

Μόνο ΑΕΚ και «οικογένεια» δεν θυμίζει η χθεσινή πρακτική της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον νέο προπονητή Κώστα Τούτση, χωρίς προηγουμένως να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα στον Γιάννη Αρβανίτη.

Ένα τηλεφώνημα στο οποίο ο προπονητής υπό την ηγεσία του οποίου η Ένωση πανηγύρισε στα «πέτρινα» χρόνια 5 τίτλους (2 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα) δεν θα άκουγε αυτά που θα ήθελε να ακούσει, απλώς θα του έλεγαν το αυτονόητο για όποιον αντιλαμβάνεται την έννοια του σεβασμού.

Σαφώς και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μπορεί να κάνει τα πλάνα της και κανείς δεν θα της υποδείξει με ποιον προπονητή και με ποιους παίκτες θα στελεχώσει το τμήμα. Ωστόσο, ήταν υποχρεωμένη να κάνει εκείνο το τηλέφωνο για να πει ένα «ευχαριστώ και λυπούμαστε αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μας για τους χ ψ λόγους».

Ήταν υποχρεωμένη για λόγους ηθικής τάξης, διότι ο Γιάννης Αρβανίτης ηγήθηκε της ομάδας που έδωσε χαρές στον κόσμο της ΑΕΚ, την κράτησε ενωμένη και διατήρησε τη φλόγα αναμμένη, όταν η ΠΑΕ παρέπαιε.

Ακριβώς για τον παραπάνω το λόγο, το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ τιμής ένεκεν θα έπρεπε να αποτελεί το καμάρι της Ένωσης. Οι «μάγκες» βάλανε πλάτη στα δύσκολα, παίζοντας απλήρωτοι και κάνοντας προπονήσεις τη μία στο παγωμένο ΟΑΚΑ, την άλλη στη Μεταμόρφωση και την άλλη ούτε οι ίδιοι ήξεραν που και γι αυτό ανταμείφθηκαν μάλλον με αγνωμοσύνη.


Το «ευχαριστώ» που εισέπραξαν είναι να εξαναγκάζονται να φύγουν (βλέπε Μπακαούκας) ή να εκπαραθυρώνονται χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.


Την ώρα που η ΠΑΕ έχει κάνει ένα δυνατό come back κάνοντας περήφανους τους φίλους της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Ερασιτεχνική έχει αρχίσει να μαραζώνει.

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε το ενδεχόμενο να «κοπεί» η αποστολή της ομάδας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, παίδων – κορασίδων των Τρικάλων το σαββατοκύριακο, χωρίς βεβαίως να έχει οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι.

Η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια και σε μία οικογένεια όταν η «Μάνα» υποφέρει, οι άλλοι οφείλουν να κάνουν τα πάντα για να τη βοηθήσουν. Αυτό έκανε η «Μάνα»! Επίσης, νομίζω ότι είναι αυτόδηλο ότι ΑΕΚ χωρίς Ερασιτεχνική δεν υπάρχει.

Αν κάποιος πιστεύει ότι αντίθετο ή δεν ξέρει την ιστορία του συλλόγου ή δεν τη σέβεται και σε κάθε περίπτωση αυτό θα αποδεικνύονταν στο μέλλον ως λάθος ολέθριο.

ΥΓ. Ο Γιάννης Αρβανίτης φεύγει ως ένας επιτυχημένος προπονητής, από την άλλη ο Κώστας Τούτσης στην καριέρα του ως προπονητής δεν έχει πανηγυρίσει κανέναν τίτλο.

 

Τελευταία Νέα