Τέλειωσαν τον Αρβανίτη...

Τέλειωσαν τον Αρβανίτη...

Τον  πλέον άκομψο τρόπο επέλεξε η ερασιτεχνική ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αρβανίτη. 

Τέλειωσαν τον Αρβανίτη...

Μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέα Φιλαδέλφειας, αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Κώστα Τούτση, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί καν τηλεφωνικά ο Γιάννης Αρβανίτης. 

Ο προπονητής επί της θητείας του οποίου, η Ένωση πανηγύρισε πέντε τίτλους, δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα (νταμπλ το 2013)

Ο Γιάννης Αρβανίτης σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει το διοικητικό συμβούλιο τον περασμένο Δεκέμβρη είχε πει ότι αποσύρεται γιατί αδυνατούσε να δουλέψει υπό τις επικρατούσες συνθήκες. 

Τότε, διοίκηση και παίκτες είχαν «πέσει» πάνω στον τεχνικό του δικεφάλου προκειμένου να τον μεταπείσουν και τα είχαν καταφέρει. 

Μάλιστα, στις 13 Μαΐου στην συνάντηση που είχε το τμήμα χάντμπολ με την ερασιτεχνική παρουσία 30 οπαδών της Original στα γραφεία της Ν. Φιλαδέλφειας, παρόντος του προέδρου Αλεξη Αλεξίου, υπήρξε δέσμευση για την αποπληρωμή των παικτών καθώς και τη σύναψη νέων συμφωνιών. 

Είχαν υποσχεθεί ότι από την εβδομάδα που θα ακολουθούσε να φώναζαν τους παίκτες προκειμένου να διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. 

Τότε, ο κ. Αλεξίου παρουσιάσει ως λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ερασιτεχνική την κάρτα φιλάθλου, διευκρινίζοντας ότι ήταν κάτι το οποίο είχε την έγκριση των ισχυρών ανδρών των ΠΑΕ και ΚΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Μάκη Αγγελόπουλο, αντίστοιχα. 

Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας κάθε φίλος της Ένωσης θα αγόραζε μαζί και την κάρτα φιλάθλου, τα έσοδα από την οποία θα διατίθεντο στην Ερασιτεχνική, κάτι το οποίο ουδέποτε έχει γίνει έως τώρα τουλάχιστον. 

Ετσι, στη λίστα με τους «μάγκες» που φεύγουν από την ΑΕΚ με τον πιο ανάρμοστο τρόπο σε σχέση με αυτά που έχουν προσφέρει στην ομάδα προστίθενται τώρα και αυτά των Αρβανίτη, Αλεπουδέα και Μπακαούκα, έπειτα από τους Τσαούση, Παπαδόπουλο, Καφφάτο και Γεωργιάδη...

Best of internet