Τέλος ο Μπακαούκας από την ΑΕΚ

Τέλος ο Μπακαούκας από την ΑΕΚ

Gazzetta team
Τέλος ο Μπακαούκας από την ΑΕΚ

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο εμβληματικός αρχηγός της, Χριστόφορος Μπακαούκας, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση.

Η υπομονή του Μπακαούκα εξαντλήθηκε! Το τηλεφώνημα που περίμενε από τη διοίκηση δεν ήρθε ποτέ και η ασέβεια που ένιωσε προς το πρόσωπο του ήταν ο κόμπος που έφτασε στο χτένι.

Ο “Μπάκα” μέσω του AEK LIVE αποχαιρέτησε τους φίλους του αθλήματος, με τους οποίους δέθηκε και έγινε οικογένεια.

Αναλυτικά την επιστολή του Μπακαούκα:

«Ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από το αγαπημένο μου άθλημα και ομάδα. Το μυαλό λέει μπορεί το σώμα αντέχει αλλά οι συνθήκες τής ζωής πρέπει να σταματήσεις. Φεύγω έχοντας ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές στιγμές χαραγμένες στη καρδιά στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου που όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα Τον Τάκη Τηλεμάχου,που με έκανε να αγαπήσω το χαντμπολ όλους τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στο άθλημα

Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα σε δύο άτομα τον Γιώργο και τον Φάνη.

Τον Γιώργο τον ξέρω 23 χρόνια τον Φάνη 11. Δεν είναι φίλοι μου. Είναι οικογένεια μου. Έχουμε ζήσει πολλά, χαρές, λύπες. Έχουμε πραγματοποιήσει κάποια από τα όνειρα μας. Δημιουργήσαμε τις δικές μας οικογένειές

Μάγκες μου η τελευταία χρονιά δίχως εσάς ήταν δύσκολη, σας ευχαριστώ για όλα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στην οικογένεια μου, την Τάνια, τον Γιώργο και τον Νίκο που τα όνειρα μου έγιναν και δικά τους. Ήταν εκεί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

ΥΓ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΑΕΚ ΣΑΓΑΠΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα