Αγγελούδης και Γκαντής για Χαλκίδη

Αγγελούδης και Γκαντής για Χαλκίδη

Στέλιος Αγγελούδης και Κώστας Γκαντής απέτισαν φόρο τιμής στον Γιώργο Χαλκίδη, ο οποίος χθες ανακοίνωσε το τέλος της αγωνιστικής δράσης.  

Αγγελούδης και Γκαντής για Χαλκίδη

Το μέλος της ΕΟΕ και πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη, δήλωσε: 

«Ο Γιώργος Χαλκίδης είναι ένας μεγάλος αθλητής. Στον αθλητισμό γνώρισα πολλούς μεγάλους αθλητές. Δεν ήταν πολλοί όμως αυτοί που ήταν συγχρόνως και θαυμάσιοι άνθρωποι.

Ο Γιώργος ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Μεγάλος αθλητής με ήθος και χαρακτήρα. Ήταν μαζί με τα άλλα παιδιά των μεγάλων επιτυχιών του χάντμπολ συνεπής, εργατικός και αγωνιστής.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στο άθλημα από οποιαδήποτε θέση επιλέξει. Τον χρειαζόμαστε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής σημείωσε: 

«Ο Γιώργος Χαλκίδης τίμησε την Εθνική ομάδα και υπηρέτησε το ελληνικό χάντμπολ με σεβασμό, εντιμότητα, συνέπεια και πάθος.

Στην εκπληκτική πορεία της Εθνικής την περίοδο 2000-2005, υπήρξε μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Η παρουσία του ήταν πάντα συνθετική και καταλυτική στην λειτουργία της ομάδας, των προπονητών, των αθλητών και στις σχέσεις όλων αυτών με την διοίκηση.

Η πορεία του στο χάντμπολ τα λέει όλα. Καλό θα είναι οι νέοι αθλητές και οι νέες αθλήτριες, να την διαβάσουν προσεκτικά και να διδαχτούν από αυτή.

Ήταν μια πορεία συνυφασμένη με την ραγδαία εξέλιξη και διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα.
Προσωπικά θυμάμαι να έχουμε περάσει μαζί πολλές δύσκολες στιγμές, όμως οι ευχάριστες συγκινήσεις και οι επιτυχίες ήταν πιο δυνατές και θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μας για πάντα.

Γνωρίζω πόσο αγαπάει το χάντμπολ και ειδικά το Εθνόσημο. Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Χαλκίδη πρέπει και είναι αναγκαίο να μείνουν κοντά στο άθλημα.

Του οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσέφερε στο άθλημα και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα είναι και πάλι μέσα στους πρωταγωνιστές».

Best of internet