Με μισή φορά πρώτη η Παπαχρήστου

Gazzetta team
Με μισή φορά πρώτη η Παπαχρήστου

bet365

Με μισή φορά αγωνίστηκε η Βούλα Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πάτρα, όμως, αυτό καθόλου δεν την δυσκόλεψε να κάνει έναν καλό αγώνα και να επικρατήσει με 14,07 μ. από το πρώτο της άλμα.

Η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπως, πριν από τον αγώνα της έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στόχος της ήταν ένα νέο ατομικό ρεκόρ...με μισή φόρα. «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Με έξι βήματα έκανα 14,07 μ., είναι μεγάλη επίδοση. Τώρα θα αγωνιστώ στους Πανευρωπαϊκούς ελπίζω να είμαι υγιής και θα προσπαθήσω για μια καλή επίδοση», είπε η Παπαχρήστου που μετά το δεύτερο άλμα της έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο.

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά φέτος η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που ήταν δεύτερη με 13,39 μέτρα. Η Νεάνιδα αθλήτρια, που έγινε η έβδομη αθλήτρια φέτος στον κόσμο, στο τελευταίο της άλμα πέτυχε 13,35 μ. και πλέον έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αισιοδοξία για την εμφάνιση της στη διοργάνωση του Μπίντγκοζ.
Τρίτη με 13,33 μ. ήταν η Χριστίνα Αλβερτσιάν.


Μια ανάσα από το φετινό της ρεκόρ βρέθηκε η Ηλιάνα Κοροσίδου, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατέκτησε το χρύσο μετάλλιο στη σφυροβολία.
Η νικήτρια πριν από λίγες ημέρες στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων είχε καλύτερη προσπάθεια στα 65,87 μ., επίδοση πολύ μακριά από 57,81 μ. της Κατερίνας Βαμβουκάκη, που ακολούθησε στη δεύτερη θέση και το 54,81 μ. της νεάνιδας Ευθυμίας Καραστόγιαννη (54,81 μ.).

Ο Κώστας Νάκος ήταν ο νικητής στα 400 μ. εμπ. με 51.65, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και του χάρισε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Τη δεύτερη θέση με 51.73 κατέκτησε ο Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έδειξε πως μπορεί σε βάθος χρόνου να κυνηγήσει καλές εμφανίσεις σρο αγώνισμα. Η τριάδα έκλεισε με τον Πήτερ Κατσαράκη (53.90).
Ο Γιώργος Τρέμος ήταν ο νικητής στη δισκοβολία με 59,89 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ. Η Βαγγελιώ Σοφάνη δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην καλή πρωινή εμφάνιση, ωστόσο με 15,64 μ. πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα