Στην Κίνα ο Διαθεσόπουλος, ενόψει Super Final

Gazzetta team
Στην Κίνα ο Διαθεσόπουλος, ενόψει Super Final

bet365

Αναχωρούν το βράδυ του Σαββάτου (18/6) για την πόλη Χουϊζού της Κίνας ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος και τρεις ακόμη παράγοντες του Υγρού Στίβου προκειμένου να συναντήσουν εκεί την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, η οποία θα μετάσχει στο Super Final του World League.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος μεταβαίνει εκεί με την ιδιότητά του ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (μπιρό) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και επικεφαλής σύνδεσμος (λιεζόν) του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στη FINA. Ταξιδεύουν ακόμα για τη χώρα της Άπω Ανατολής ο γιατρός της ΚΟΕ Κυριάκος Νανούσης με την ιδιότητά του ως FINA Medical Delegate και υπεύθυνος ελέγχων ντόπινγκ και προγραμματισμού των ελέγχων στην παγκόσμια υδατοσφαίριση.

Ο Αντώνης Αρώνης, ως μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, θα είναι εκεί ο αρχηγός της αποστολής, ενώ ο διαιτητής Μιχάλης Κουρέτας θα σφυρίξει στους αγώνες της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, που μετακινείται την Κυριακή από τη Σιγκαπούρη στη Χουϊζου, μετέχουν οι εξής 15 πολίστες: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Σολανάκης. Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

 

Τελευταία Νέα