Παγκόσμιοι Πασχαλίδης - Τριγκώνης για 6η σερί φορά!

Παγκόσμιοι Πασχαλίδης - Τριγκώνης για 6η σερί φορά!

Παγκόσμιοι Πασχαλίδης - Τριγκώνης για 6η σερί φορά!

Ντάνι Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Τριγκώνης αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στην κλάση tornado για 6η συνεχή φορά, στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν στo Λιντάου της Γερμανίας. 

Το ελληνικό δίδυμο παρά την ατυχία που είχε στην τελευταία ιστιοδρομία, στην οποία δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω τεχνικού προβλήματος, παρέμειναν στην κορυφή της γενικής κατάταξης με 10β.π. και πανηγύρισαν τον 6ο διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο στην κλάση.

«Το πήραμε κι αυτό! Έπειτα από μια εβδομάδα που κυνηγούσαμε νεότερους αθλητές με απαλό αεράκι, τελικά σήμερα το πρωί έβγαλε αέρα. Παρόλο που είχαμε ένα σπασμένο κρίκο στο πανί που μας κράτησε πίσω στον πρώτο αγώνα της ημέρας, κάναμε δυναμικό comeback κερδίζοντας τη δεύτερη ιστιοδρομία και το πρωτάθλημα με έναν αγώνα περιθώριο.

Ο Νίκος Μαύρος κι ο Αλέξης Ταγαρόπουλος (η άλλη Ελληνική ομάδα που συμμετείχε στον αγώνα) ήταν πραγματικά άτυχοι αφού μια ζημιά προκάλεσε ανατροπή του σκάφους τους χάνοντας έτσι έναν αγώνα και την ευκαιρία για τη δεύτερη θέση που τους άξιζε. Τώρα φεύγουμε για το Medemblik για το παγκόσμιο πρωτάθλημα A-cat, μια νέα κατηγορία με νέο σκάφος ύστερα από πολλά χρόνια! Μας περιμένουν συναρπαστικές στιγμές!», δήλωσε ο Κώστας Τριγκώνης μετά τη νίκη τους.

Το έτερο ελληνικό δίδυμο, με τους Νίκο Μαυ΄ρο και Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο που μέχρι χθες βρίσκονταν στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης έμειναν στην 5η θέση με 44β.π.

Best of internet