Τσαλκάνης: «Εις το επανιδείν...»

Τσαλκάνης: «Εις το επανιδείν...»

Τσαλκάνης: «Εις το επανιδείν...»

Και επίσημα ο Κώστας Τσαλκάνης δεν θα συνεχίσει στη Βουλιαγμένη, με τον ίδιο λέει ένα συγκινητικό αντίο. 

Το μήνυμα του τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης: «Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή στη καριέρα μου, μιας και πρέπει να αφήσω για λίγο το δεύτερο σπίτι μου, όπου ανδρώθηκα αγωνιστικά και γαλουχήθηκα με αρχές οι οποίες θα με συνοδεύουν για πάντα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Δ.Σ. όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαιτέρως την πρόεδρο, τον γενικό αρχηγό και τον ταμία του Δ.Σ. για τη στήριξή τους καθώς είχαμε στενότερη συνεργασία τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και όλα τα προπονητικά team.

Τέλος όλα τα παιδιά με τα οποία υπήρξαμε συμπαίκτες και οι οποίοι με δέχτηκαν και με ανέχτηκαν εντός και εκτός πισίνας σαν αθλητή και σαν προσωπικότητα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που υπήρξα κομμάτι αυτού του συλλόγου στον οποίο ξεκίνησα πριν από 26 χρόνια.

Ήταν τιμή μου και είμαι περήφανος που υπήρξα αρχηγός σε αυτό το σύλλογο τα τελευταία 7 χρόνια, ο οποίος μου προσέφερε πολλά και θεωρώ πως ανταπέδωσα με τον καλύτερο μου εαυτό, υπηρετώντας με υπευθυνότητα και βάζοντας πάντα τον εαυτό μου κάτω από την ομάδα. Λένε ότι όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Προς την οικογένεια όμως του Ομίλου θα αρκεστώ στο ‘’εις το επανιδείν’’»

 

Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης: «Τη χρονιά που ακολουθεί ο αθλητής και αρχηγός τα τελευταία 7 χρόνια της ανδρικής ομάδας, Κώστας Τσαλκάνης, δεν θα βρίσκεται στο αγωνιστικό team της Βουλιαγμένης.

Ο Κώστας υπήρξε άψογος σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Ν.Ο.Β, όχι μόνο αγωνιστικά καθώς ήταν βασικός συντελεστής των επιτυχιών του Σωματείου μας.
Η προσωπικότητά του, το ήθος του, η επιστημονική του κατάρτιση και η συνέπειά του, έδωσαν το παράδειγμα στους αθλητές του Ν.Ο.Β για το πρότυπο αθλητή.

Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι ακολουθήσει στη ζωή του με την ευχή να συνεργαστούμε και πάλι, ίσως από ένα άλλο πόστο.»

Best of internet