Έμειναν στον Ολυμπιακό οι Πάβιτς, Μυλωνάκης

Έμειναν στον Ολυμπιακό οι Πάβιτς, Μυλωνάκης

Έμειναν στον Ολυμπιακό οι Πάβιτς, Μυλωνάκης

Παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να είναι και για την επόμενη χρονιά οι Γιόζιπ Πάβιτς και Μανώλης Μυλωνάκης με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τις δύο ανανεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιόζιπ Πάβιτς και Μανώλη Μυλωνάκη. Ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας και ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Η δήλωση του Γιόζιπ Πάβιτς στο osfp.gr: «Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν απόλυτα με αυτές του Ολυμπιακού και αυτός είναι ο λόγος που δεν χρειαζόταν να το συζητήσουμε και πολύ για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί και την νέα χρονιά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον Πειραιά και παραμένω εδώ για να διεκδικήσουμε αυτό που χάσαμε στο φετινό τελικό του Champions League».

Η δήλωση του Μανώλη Μυλωνάκη στο osfp.gr: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να εκπληρώσουμε και φέτος τους στόχους της ομάδα που πάντα είναι πολύ υψηλοί. Εύχομαι να βρεθούμε ξανά στο Final Six και στον τελικό».

Best of internet