Το τελευταίο αντίο στον Αλί (pics)

Gazzetta team
Το τελευταίο αντίο στον Αλί (pics)

bet365

Πάνω από 22.000 άτομα βρέθηκαν στην διαθρηκσευτική τελετή στη μνήμη του Μοχάμεντ Αλί, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της πυγμαχίας.

Μετά τη μουσουλμανική τελετή, σειρά είχε την Παρασκευή (10/6) η διαθρησκευτική τελετή στη μνήμη του Μοχάμεντ Άλι, η οποία έλαβε επίσης χώρα στη γενέτειρα του το Λούιβιλ και συγκεκριμένα στο KFC Yum! Centre.

Πάνω από 22.000 κόσμος βρέθηκε εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στον θρύλο της πυγμαχίας, μεταξύ των οποίων και πολλοί διάσημοι, που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Αλί με την παρουσία τους, όπως οι Μπιλ Κλίντον, Μάικ Τάισον, Μπίλι Κρίσταλ, Γουίλ Σμιθ, Άρνολντ Σβατζενέκερ και πολλοί ακόμα, ενώ διαβάστηκε και σχετική επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», καθώς έπρεπε να παραστεί στην αποφοίτηση της κόρης του.

«Ο Μοχάμεντ Αλί ήταν ένας ελεύθερος άνθρωπος. Νομίζω πως από πολύ νεαρή ηλικία αποφάσισε να γράψει τη δική του ιστορία. Αποφάσισε να μην είναι ποτέ ανίσχυρος. Είτε είχε να κάνει με τη θρησκεία του είτε με τον τόπο του, είτε με τις προσδοκίες του κοινού, εκείνος δεν έδινε σημασία στα αρνητικά ή θετικά σχόλια και προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να γράψει τη δική του ιστορία», ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα