O Hλίας στο Ρίο!

O Hλίας στο Ρίο!

bet365

Ο Περικλής Ηλίας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην ορεινή ποδηλασία.

Με την χώρα μας να έχει εξασφαλίσει τη θέση και να απομένει ποιος αθλητής θα ταξιδέψει, Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης έδωσαν σπουδαία μάχη, με τον Ηλία να προηγείται μόλις έναν βαθμό στην παγκόσμια κατάταξη του νεαρού Αντωνιάδη και να εξασφαλίζει το «εισιτήριο».

Σύμφωνα με την κατάταξη αυτής της εβδομάδας ο Ηλίας πέρασε κέρδισε δύο θέσεις και πέρασε στην 42η, με τον Αντωνιάδη επίσης να αναρριχάται δύο θέσεις και να μένει στην 43η πίσω από τον συναθλητή του.

Την εισήγηση έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κατσέλης, με την σύμφωνη γνώμη του εφόρου Γιάννη Παττέ και την απόφαση πήρε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ποδηλασίας, στην χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.

Ο 29χρονος (γενν. 26 Ιουνίου 1986) Περικλής Ηλίας (ορεινή ποδηλασία) θα είναι λοιπόν ο τρίτος Έλληνας ποδηλάτης που θα αγωνισθεί στο Ρίο, μετά τον Χρήστο Βολικάκη (πίστα) και τον Γιάννη Ταμουρίδη (δρόμο).

Αναπληρωματικός του Περικλή Ηλία είναι ο Δημήτρης Αντωνιάδης, που διεκδικούσε κι εκείνος το εισιτήριο για Ρίο μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Τελευταία Νέα