Aτομικό ρεκόρ η Ντρισμπιώτη

Gazzetta team
Aτομικό ρεκόρ η Ντρισμπιώτη

bet365

Η ίδια ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την προετοιμασία της. Ο προπονητής της είχε άλλη άποψη και τελικά δικαιώθηκε.

Μπορεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να μετείχε στο μίτινγκ του Αλιτους με μια σχετική...πίεση, καθώς επιθυμία της ήταν να συνεχιστεί η προετοιμασία για το Ρίο, ωστόσο όχι μόνο έκανε τη δουλειά της, αλλά το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Η αθλήτρια διένυσε τα 20χλμ βάδην σε 1 ώρα 30.56 και συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 1.33.42 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, ενώ παράλληλα έδειξε σε εξαιρετική ετοιμότητα, ενόψει της διοργάνωσης του Ρίο. Η Ντρισμπιώτη, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα έγινε η τέταρτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

«Ηταν σε πολύ καλή κατάσταση και το ήξερα. Επέμενα να κάνει αυτόν τον αγώνα γιατί ήξερα πως είναι σε θέση να σημειώσει μια σπουδαία επίδοση, χωρίς να χρειαστεί να διακόψουμε τη ροή της προετοιμασίας. Τώρα θα συνεχίσουμε την προπόνηση μας και δεν θα κάνουμε άλλο αγώνα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο προπονητής Θανάσης Δεληγιάννης.

Την ένατη θέση στα 20χλμ βάδην πήρε η Ευαγγελία Ξυνού με 1.37.58, ενώ δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους οι Δέσποινα Ζαπουνίδου και Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης συμμετείχε στα 20χλμ βάδην των ανδρών, όμως, ακυρώθηκε.

 

Τελευταία Νέα