Στο ρελαντί Γκολομέεβ και Δημητριάδης

Στο ρελαντί Γκολομέεβ και Δημητριάδης

Στο ρελαντί Γκολομέεβ και Δημητριάδης

Κρίστιαν Γκολομέεβ και Στέφανος Δημητριάδης ήταν οι νικητές στα 50μ. ελεύθερο και 200μ. πεταλούδα ανδρών, αντίστοιχα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης, που διεξάγεται στον Άλιμο.

Τόσο ο αθλητής του Εθνικού, όσο και εκείνος του Ολυμπιακού τόνισαν ότι βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, συνεπώς η κούραση δεν τους επιτρέπει να κάνουν χαμηλότερους χρόνους. Όμως, αμφότεροι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. 

Ο Γκολομέεβ, ο οποίος τερμάτισε σε 22.42 και κατέκτησε ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4x200μ. είπε:  «Ο χρόνος που είναι καλός, αν αναλογιστεί κανείς την κούραση από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι δεν έχω προετοιμαστεί για τους αγώνες. Κουρασμένος και αξύριστος ήρθα. Είναι μια καλή προπόνηση το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία για περισσότερες κούρσες. 

Στόχος μου είναι να είμαι στο τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Ρίο. Δεν θα είναι εύκολο, αντίθετα, θεωρώ ότι θα γίνει η πιο γρήγορη κούρσα που έχει γίνει ποτέ, όμως αν κολυμπήσω κάτω από 22’’ θα είμαι στον τελικό και στον τελικό όλα μπορεί να γίνουν. Είναι ένας αγώνας που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος, ένας αγώνας που μπορεί να γίνουν τα πάντα, να βρεθείς από 1ος έως 8ος».

Από την πλευρά του ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, ο οποίος τερμάτισε σε 1:57.07, με διαφορά σχεδόν 2,5 δευτερολέπτων από τον Μαρκόζη επισήμανε: «Θα ήθελα να έχω κάνει καλύτερο χρόνο, όμως κάποια τεχνικά λάθη δεν μου επέτρεψαν να τον κάνω.

Η περίοδος των αγώνων είναι μετά από μια σπουδαία διοργάνωση, όπως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με μια μεγαλύτερη να ακολουθεί, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί θέλω να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ για να είμαι στον ημιτελικό. Όλα όμως γίνονται βήμα-βήμα».

50μ. ελεύθερο ανδρών
1.    Κρίστιαν Γκολομέεβ (Εθνικός) 22.42
2.    Οδυσσέας Μελαδίνης (ΠΑΝΣΕΡ) 22.84
3.    Κων/νος Κοντόπουλος (ΕΟΦΠΦ) 22.97

200μ. πεταλούδα ανδρών
1.    Στέφανος Δημητριάδης (ΟΣΦΠ) 1:57.07
2.    Κων/νος Μαρκόζης (ΟΣΦΠ) 1:59.31
3.    Αθαν. Κυνηγάκης (ΑΝΟ Αργυρούπολης) 2:03.45

4x200μ. ελεύθερο ανδρών
1.    ΑΝΟ Αργυρούπολης 7:28.59
2.    Ολυμπιακός  07.34.17
3.    Εθνικός 07:38.35

 

 

 

 

Best of internet