Αραούζου μόνο στην κορυφή!

Αραούζου μόνο στην κορυφή!

Αραούζου μόνο στην κορυφή!

Η Κέλλυ Αραούζου πανηγύρισε δύο χρυσά μετάλλια την πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης που διεξάγεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, ενώ επεσήμανε ότι για εκείνη η διοργάνωση είναι μία γιορτή... του Ολυμπιακού!

Η αθλήτρια του Νίκου Γέμελου, η οποία ήταν η νικήτρια στα 400μ. ελεύθερο, ενώ συνέβαλλε και στην κατάκτηση της κορυφής στα 4x200μ. τόνισε: «Χαίρομαι που μετέχω σε μία μεγάλη γιορτή. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε οικογένεια και να πανηγυρίσουμε για την ομάδα που εκπροσωπούμε. Είναι ωραίο να βλέπεις την μισή εξέδρα θα πανηγυρίζει για τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι ένας μικρός σταθμός ενόψει των ολυμπιακών αγώνων, ο οποίος είναι ο μεγάλος στόχος. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πικ της προπόνησης, επομένως δεν έχει νόημα να κοιτάω χρόνους, οι αγώνες είναι για μένα μία καλή προπόνηση. 

Μια παρουσία στην 8άδα θα ήταν το ιδανικό για μένα στο Ρίο. Πάω εκεί χωρίς πίεση και άγχος. Σε όσους μου βάζουν βάρη για μεγαλύτερες επιτυχίες και ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες απαντώ πως εγώ βάζω στόχο την 8άδα γιατί έτσι νιώθω καλύτερα».

400μ. ελεύθερο γυναικών
1.    Κέλλυ Αραούζου (ΟΣΦΠ) 4:20.75
2.    Ελευθερία Απλαντή (ΠΑΟΚ) 4:21.98
3.    Μαριάννα Λυμπερτά (ΟΣΦΠ) 4:23.66

4x200μ. ελεύθερο γυναικών
1.    Ολυμπιακός 08:28.01
2.    ΚΟΠΙ 08:29.31
3.    ΓΣ Ηρακλής Θεσσ. 08:36.88

 

 

Best of internet