Στο Danaon Cup ο Τσάβι Σαμπάτε!

Gazzetta team
Στο Danaon Cup ο Τσάβι Σαμπάτε!

bet365

Ο κορυφαίος προπονητής του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι «παρών» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων!

Μία σπουδαία προσωπικότητα του παγκοσμίου χάντμπολ θα βρίσκεται στην Αργολίδα για να παρακολουθήσει από κοντά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Danaon Cup 2016, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 20-25 Ιουνίου.

Ο Iσπανός Τσάβι Σαμπάτε είναι η μεγάλη έκπληξη των διοργανωτών, αφού η παρουσία του στην χώρα μας αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και ευκαιρία για το ελληνικό χάντμπολ.


Ο 39χρονος τεχνικός της δευτεραθλήτριας Ευρώπης Βέζπρεμ και της Εθνικής Ουγγαρίας θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου.
Ο Σαμπάτε αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του Τσάμπιονς Λιγκ για την σεζόν 2015-2016 μετά την ψηφοφορία 80.000 φίλων του αθλήματος, ενώ συγκαταλέγεται στους καλύτερους νέους προπονητές του παγκοσμίου χάντμπολ!


Ανέλαβε την Βέζπρεμ τον Σεπτέμβριο του 2015 και τον περασμένο Γενάρη, η διοίκηση της ομάδας, επιβραβεύοντας τον για την εξαιρετική σεζόν, του ανανέωσε το συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2017.
Ο Ισπανός οδήγησε την Βέζπρεμ στην κατάκτηση του νταμπλ, ενώ τον Μάρτιο ανέλαβε Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής

Ουγγαρίας με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας το 2017, η οποία περνάει μέσα από τα μπαράζ κόντρα στην Σερβία που θα πραγματοποιηθούν 10 και 15 Ιουνίου.
Οδήγησε την Ουγγρική ομάδα στον τελικό της Ευρώπης, έχοντας συνολικά 15 νίκες- 2 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες όλη την χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!


Στην διάρκεια της σεζόν η Βέζπρεμ σημείωσε εντυπωσιακές νίκες που έκαναν αίσθηση στην Ευρώπη, όπως αυτή με 28-20 επί της Παρί Σεν Ζερμέν που έχει μπάτζετ 17 εκατομμύρια ευρώ (!), ενώ στον ημιτελικό του Final 4 της Κολωνίας επικράτησε 31-28 της Κίελ από την Γερμανία.
Στον τελικό μετά από ένα φοβερό παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία, ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με 39-38 από την Πολωνική Βίβε Κιέλτσε.

Danaon Cup 2016 Press Office
Argos, 21200 – Greece
Tel: +30 27510 29418
[email protected]
[email protected]
www.danaon-cup.gr
www.facebook.com/DanaonCup

 

Τελευταία Νέα